Lodní motor Evinrude E-TEC 50 DGTL


Evinrude E-TEC 50 DTL
  • Celková cena (s DPH)

    175 999,- Kč

  • Bez DPH: 145 454,- Kč

    € 5 704.08,-

  • Dostupnost

    Dostupnost na dotaz


2-takt, ruční řízení, elektrický start a power trim ...

Lodní motor Evinrude E-TEC E50 DGTL

Lodní motor závěsný Evinrude E-TEC 50 DTLExtrémně výkonné, lehké a maximálně spolehlivé motory amerického výrobce Evinrude, který exceluje v pokročilých technologiích přímého vstřikování E-TEC. Tyto 2-taktní motory podléhají záruce 3 roky, během kterých není potřeba žádné výměny olejů. Díky vysokému kroutícímu momentu mají motory skvělou akceleraci, mohutný zátah v celém spektru otáček až k omezovači a vyšší maximální rychlost oproti běžným motorům až o 11 km/h... Ale i přesto, že se jedná o 2-taktní motory, nemusíte se obávat nadměrného hluku, zvýšené spotřeby oleje nebo benzinu, nepříjemného zápachu nebo nekultivovaného chodu. Motory Evinrude E-TEC splňují normy EPA 2006, CARB 3 STAR a EU 2006, které je řadí mezi nejčistší a nejekologičtější motory na trhu - samozřejmě i v porovnání se 4-taktními motory.

Spolehlivost těchto motorů je každodenní oporou pro práci profesionálů, kteří oceňují přednosti motorů E-TEC v těch nejnáročnějších podmínkách - každý den, po dlouhé roky...

Motor Evinrude E-TEC E50 DGTL má kormidelní rukojeť identickou s modely E25 a E30, na které je umístěno řazení, výtrhová pojistka (quick-stop) a ovládání plynu. Model DTL má elektrické startování, jehož spínač je taktéž na kormidelní páce. Vyklápění motoru je ovládáno pomocí spínače na páce.

Kormidelní páka je mohutná, ale ergonomicky tvarovaná a pohodlná: s vlastními silenbloky a jemným nastavením jejího sklonu bude i delší jízda radostí. Pro převážení se dá "zlomit" a zajistit, aby se během převážení nepohybovala, navíc slouží jako jedno z madel pro přenášení motoru (ano, je na to stavěná a je dost odolná). Řazení je taktéž na páce, takže máte plnou kontrolu nad plavidlem po celou dobu jízdy. Bonusem je "cruise-mode" tlačítko, které umožňuje nastavení a jemné ladění otáček v nižším spektru při pomalé jízdě - funkce je obdobou automobilového tempomatu.

Řadové dvou válce o objemu 864 ccm tvoří velice oblíbené motory pro práci i rekreaci. K pracovnímu využití je předurčuje silná převodovka a nenáročná údržba. Při sportovně-rekreačním použití se zase příjemně projeví jejich odezva na plyn, rychlá akcelerace, síla v celém spektru otáček a nízké servisní náklady.

Díky chytré řídící jednotce zvládnete motor zazimovat sami, aniž byste museli nutně do servisu. Díky stejné elektronice, která hlídá a kontroluje chod motoru, je taktéž záběh věcí historie - všechny funkce monitoruje řídící jednotka, vše je plně automatické.

Detail

  • Evinrude E-TEC 50 DTL
  • Evinrude E-TEC 50 DTL
Kontaktní údaje

Adresa

Zpráva

Zajímám se o

Technické specifikace motoru Evinrude E-TEC E50 DGTL:

Typ motoru: přímé vstřikování E-TEC, 2-takt
Obsah motoru: 864 ccm
Počet válců: 2 v řadě
Max.výkon: 36,8 kW (50 k) @ 5 750 rpm
Max.otáčky: 5 500 - 6 000 rpm
Startování: elektrické
Řazení: R-N-F
Ovládání: multifunkční kormidelní páka s rukojetí pylnu
Převodový poměr: 2,67:1
Hmotnost: 113 kg
Délka nohy motoru: 508 mm (L - dlouhá)
Barva: grafitová čtyř-barevná metalíza
Záruka: 3 roky / 300 moto-hodin

Standardní výbava lodních motorů Evinrude E-TEC E50 DGTL zahrnuje 3-listou hliníkovou vrtuli, externí nádrž 22,5 L vč. hadic a balónku. Napájení motoru od baterie u modelu DTL zajišťuje kabel motoru.

Motor je dodáván BEZ OLEJE (motorového), který je nutné dokoupit zvlášť.

Na přání lze motor na prodejně při předání nastartovat a vysvětlit jeho základní funkce a pokyny pro obsluhu. Nabízíme také odbornou instalaci motoru na vaši loď, dodání ND a záruční i pozáruční servis.

Pošlete emailem